Yhteystiedot

Oulun luokanopettajat ry

oulunluokanopettajat
(a)gmail.com

Puheenjohtaja Anu Porkola
anu.porkola(a)eduouka.fi

Kaikki Oulun alakouluissa työskentelevät Suomen luokanopettajat ry:n jäsenet pääsevät nauttimaan Oulun luokanopettajat ry:n tarjoamista jäseneduista:

1. Urheilutuki (max.50€) kerran vuodessa johonkin lähialueen urheilutapahtumaan, esim. Tervahiihto tms. 
Haetaan tapahtuman jälkeen vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään sähköpostilla Oulun luokanopettajat ry:n sähköpostiin. Hakemus tulee tehdä samana vuonna, kuin tapahtuma on ollut. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan kuitti tapahtumamaksusta. 

2. Kohina-opintostipendi (max.185 €). Stipendiä voi hakea omaa ammattitaitoa tai työkykyä ylläpitävään tai parantavaan koulutukseen esim. uuden sivuaineen suorittamiseen tai johtajuusopintoihin. Stipendiä voi hakea opintomaksuihin, mutta ei matka- tai yöpymiskuluihin. Stipendin voi saada kerran 10 vuodessa. Stipendiä haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Oulun luokanopettajat ry:n sähköpostiin. Liitteeksi tarvitaan kuitti opintomaksuista. Kuitista tulee käydä ilmi maksajan nimi, summa ja mitä on maksettu. 

Molempien tukien hakemuksia käsitellään Oulun luokanopettajat ry:n hallituksessa kaksi kertaa vuodessa: huhti-toukokuun vaihteessa ja marras-joulukuun vaihteessa. 

3. Ilmaiset tai lähes ilmaiset tapahtumat
Oulun luokanopettajat ry:n hallitus järjestää jäsenilleen tapahtumia noin kerran kuukaudessa syys-ja kevätlukukausien aikana. Vuonna 2019 on järjestetty mm. konsertti, opastettu kävelykierros ja ruokailu, elokuvailta, tanssiteatteria, pikkujoulujen etkot ja mentalistiesitys. Nämä kaikki ovat olleet jäsenille ilmaisia tapahtumia.

Jos et siis vielä ole Suomen luokanopettajat ry:n jäsen, kannattaa liittyä samantien! Suomen luokanopettajat ry ajaa luokanopettajien asiaa emojärjestö OAJ:ssä. Jäsenmaksu on 60€, ja sillä Oulun alakoulujen opettajat saavat myös Oulun luokanopettajat ry:n jäsenedut. Suomen luokanopettajat ry:n jäsenmaksu tulee vanhoille jäsenille sähköpostiin tai e-laskuna alkuvuodesta.  Jos et ole vielä jäsen, liity täältä: https://www.suomenluokanopettajat.fi/tuotteet.html?id=52749/